Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä? Sen päätät sinä!

Miksi ja miten? Suuri meteoriitti tuhosi ihmiskunnan. Kuitenkin kolme suurta ja voimakasta jumalaa päättivät säästää kaikki maailman nelijalkaiset. Rauhan aika oli pian ohi, kun kolmelle jumalalle syttyi sota. Hevoset olivat eläneet ennen kaikki yhdessä, mutta sodan myötä se muuttui. Hevoset jaettiin kolmeen laumaan, jotka sotivat jumalten puolesta. Sota kuitenkin yltyi niin kovaksi, että edes jumalat eivät pystyneet enää vaikuttamaan hevosten vahvoihin mieliin. Sota jatkuu edelleen, eikä kukaan tiedä milloin se ratkeaa. Tilanteesta tekee mielenkiintoisemman se, että osa hevosista on huomannut omaavansa pieniä yliluonnollisia voimia. Muutamat heistä ovat jo löytäneet toisensa.

Liittymisohjeet löytyvät Vieraskirjat-pääkategoriasta. Ikärajaa ei periaatteessa ole, kunhan tiedät itse kestäväsi väkivallan kuvailun ja lievän kiroilun. Varsinkin jos olet alle 13, harkitse tarkkaan. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita roolipelaamaan tähän ihmeeliseen maailmaan niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin roolipelaajat.

 

Tausta: Pixabay

Linkin vaihdossa: Oak Ridge  Aetherius  GingaWorld  Ceres Pohjola .

Listattu: Ropenet  Ensemble

Sivut valmistuivat keväällä 2014 ja viimeisin muutos on tehty 24.5.2020

Ylläpitäjät: Gaapriel ja Raitakorva

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now